Åbent Hus 2019/20

Kom og se skolen, mød lærerne og hils på elever til Åbent Hus på UCV på onsdag den 23.01.19 kl. 16.30-18.30.

Nyhed billede
Vi glæder os til at tage imod jer!
  • Frank Jensen den 18-01-2019
    Forældretilfredshedsundersøgelsen

Kære forældre
    Nu går vi ind i den sidste uge, hvor I har mulighed for at tilkendegive, hvordan jeres tilfredshed er med UgdomsCenter Vejle. Mange har allerede svaret. Tak til jer!
    Men vi vil gerne har endnu flere til at svare. På skolen får vi de bedste muligheder for at bruge jeres besvarelser, hvis rigtig mange af jer svarer. Sidste mulighed for at svare er 27.01.19.
    Hvis I har oplyst en korrekt email i Intra, har I fået undersøgelsen som mail. Den kan dog være havnet i uønsket mail, hvis I bruger hotmail, gmail m.m. Så prøv at kigge i uønsket mail, hvis I mangler undersøgelsen. Har I ikke oplyst en korrekt email i Intra, så har jeres søn/datter fået et brev med hjem, hvor fra I kan tilgå undersøgelsen.